Westernshoot

Westernshoot

Rijd je western? Laat dan eens een sfeervolle fotoreportage in het bos of in een natuurgebied maken door Fien-Fotografie! Ik ga met je mee en maak tijdens de rit overal foto’s waarbij we sfeer creëren door de combinatie van paard en landschap! Dit is het hele jaar door leuk om te doen, ook in de herfst en winter. Ook is het mogelijk om met zonsopkomst of zonsondergang een westernshoot te doen!

Voor € 39,- krijg je minimaal 50 digitale foto’s zonder logo op webformaat (1200x800 pixels).  Deze foto's kun je gebruiken op internet/social media, en voor kleine fotoafdrukken (max. 13x18 cm) en fotoboeken.
Voor € 59,- krijg je minimaal 50 digitale foto's zonder logo op webformaat (1200x1800 pixels) + 5 digitale foto's op hoge resolutie (zelf uitkiezen).

Wil je foto’s nabestellen dan kun je kiezen voor het digitale bestand (hoge resolutie), dat je zelf kunt laten afdrukken. Ook kun je foto-afdrukken en canvas bij mij bestellen. Kijk hier voor de prijslijst.

Reiskosten: € 0,20 per km vanaf postcode 9414 VK (Hooghalen). Mijn werkgebied is Drenthe.  Hieronder een aantal voorbeelden van Westernshoots die ik eerder gedaan heb.


Collage van diverse Westernshoots, Fien-Fotografie
Collage van diverse Westernshoots, Fien-Fotografie